Slovensko má novú mániu: Kajšmentke ovláda internet!

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 13:36 • 2 min
Slovensko má novú mániu: Kajšmentke ovláda internet!

BRATISLAVA – Kajšmentke, Kožmeker a Kajžmeker sú novotvary, ktoré momentálne kolujú po internete. Ak neviete o čo sa jedná, pripomenieme vám to...

slovakia

left justify in out

V televíznej relácii televízie JOJ Páli vám to sa do finále dostal pani Beáta, ktorá dostala nápovedu pre svoje slovo „potrpí si na kvalitné veci“. Správne slovo malo byť Fajnšmeker, avšak pani Beáta to nevedela ani do posledného písmenka. Keď sa na obrazovke objavilo „ajnšmeker“ vychrlila zo seba: „Kožmeker, Kajšmentke, a Kajžmeker.“ Pani Beáta, ktorej dnes nikto nepovie inak ako pani Kajšmentke ani netuší akú mániu spôsobila.

 

 

Na Facebooku ihneď vzniklo niekoľko skupín. Tá najpopulárnejšia s názvom „Kajšmentke“ má už viac ako 30-tisíc ľudí. Objavilo sa tam aj video, v ktorom sa ukázalo, že pani Beáta v skutočnosti slovo uhádla a mala pravdu.

 

 

 

 

 

Okrem rôznych remixov sa na internete objavilo množstvo vtipných koláží, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii. Dokonca sú už predaji aj tričká. Pani Beáta spustila na internete hotovú mániu.

 

Mánii podľahľa aj naša úspešná tenistka Dominka Cibulková.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies