Slovensko má ďalšieho milionára: V hre LOTO vyhral 2,73 milióna eur!

NETKY.SK • 30 September 2013, 06:26 • 2 min
Slovensko má ďalšieho milionára: V hre LOTO vyhral 2,73 milióna eur!

BRATISLAVA - Neuveriteľné šťastie mal v nedeľnom žrebovaní hry LOTO jeden z jej hráčov. „Jackpot s bonusom v hodnote 2 731 527,52 eura padol v I. ťahu hry LOTO.

slovakia

left justify in out

Získal ho hráč, ktorý uzatvoril stávku cez SMS,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Ako ďalej dodal, hráč do hry vložil 7,35 eura.

„Hráč si zvolil SMS stávku s textom LOTO B, čiže uzatvoril stávku na 10 náhodných tipov - stĺpcov aj s doplnkovou hrou JOKER. Takáto stávka sa zúčastňuje hry o bonusové výherné poradie a zároveň aj prebiehajúcej prémiovej hry. Okrem víťazných čísel v hre LOTO sa podarilo hráčovi chytiť aj posledné číslo z jokerového šesťčíslia,“ vysvetlil hovorca.

Ide o 10. tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO. „Zároveň je to zatiaľ najvyššia výhra v hre LOTO, aká padla tento rok,“ uviedol Čépe. Dodal, že tohtoročné prvenstvo doteraz patrilo výhre 2 058 556,05 eura. „Takýto jackpot padol 28. apríla v II. ťahu hry LOTO a tiež ho pokorila SMS stávka. Vtedajší víťaz vložil do hry 1,05 eura,“ pripomenul. Stávka podaná cez SMS alebo cez herný portál www.tipos.sk je rovnocenná so stávkou podanou na zberni.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies