Slovensko - Chorvátsko 1:1 v príprave, hlas trénera Weissa

NETKY.SK • 12 August 2010, 07:22 • 2 min
Slovensko - Chorvátsko 1:1 v príprave, hlas trénera Weissa

Slovensko - Chorvátsko 1 1 v príprave, hlas trénera Weissa - Futbal Vladimír Weiss, tréner SR Videli sme zaujímavý prípravný zápas so súperom, ktorého hráči perfektne kontrolujú loptu. Bola to pre nás dobrá škola.

slovakia

left justify in out

img

Vladimír Weiss, tréner SR: "Videli sme zaujímavý prípravný zápas so súperom, ktorého hráči perfektne kontrolujú loptu. Bola to pre nás dobrá škola. Výsledok je spravodlivý, šance boli na oboch stranách. Úplne so všetkým však nie som spokojný, súper nám veľa nedovolil, ale druhá vec je tá, že priateľský zápas má iný náboj ako kvalifikácia. Potešil ma kolektívny výkon a organizácia hry. Súper čakal na našu chybu, ktorú sme pri štandardke urobili, ale aj my sme mali šance. Sklamaný som najviac z diváckej kulisy. Čakal som, že ľudia prídu vo väčšom počte, ale prečo neprišli, to je otázka pre nás všetkých. Zranenie Vitteka, dúfam, nebude vážne, Robo pri strele pocítil sval a vypýtal sa dole. Hubočan v prvom zápase pod mojím vedením bol v prvom polčase výborný, v druhom hral tiež dobre, spolu so Salátom podali solídne výkony."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies