Slovensko bude lákať poľských turistov na veľtrhu vo Varšave

NETKY.SK • 26 September 2012, 11:47 • 2 min
Slovensko bude lákať poľských turistov na veľtrhu vo Varšave

Slovensko bude lákať poľských turistov na veľtrhu vo Varšave - Cestovanie Slovensko sa pokúsi prilákať ďalších poľských turistov aj na veľtrhu cestovného ruchu vo Varšave. Jubilejný 20.

slovakia

left justify in out

img

Slovensko sa pokúsi prilákať ďalších poľských turistov aj na veľtrhu cestovného ruchu vo Varšave. Jubilejný 20. ročník výstavy sa začne vo štvrtok 27. septembra a zo Slovenska sa na ňom bude prezentovať 13 subjektov.

Slováci budú na veľtrhu prezentovať najmä zimné pobyty, akvaparky, termálne kúpele, ale aj mestá, hrady a zámky či jaskyne. Pre slovenský cestovný ruch sú Poliaci dôležitou klientelou, ktorá v SR obľubuje najmä dovolenky na horách spojené s návštevou akvaparkov.

V minulom roku sa na tejto výstave zúčastnilo 650 vystavovateľov zo 62 krajín. Navštívilo ju 22.000 návštevníkov, z toho 12.000 odborných.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies