Slovenskí siloví trojbojári cestujú na svetový šampionát do USA

NETKY.SK • 5 Október 2015, 20:50 • 2 min
Slovenskí siloví trojbojári cestujú na svetový šampionát do USA

TRNAVA - Silový trojbojári zo Slovenskej amatérskej federácie silového trojboja (AWPC - Slovakia) cestujú na svetový šampionát do USA.

slovakia

left justify in out

Už v stredu, 7. októbra 2015 sa v americkom meste East Peoria, v štáte Illinois začína štvordňový svetový šampionát v silovom trojboji a tlaku na lavičke federácie WUAP. Slovensko budú reprezentovať v tlaku na lavičke Jozef Svitok a Rudolf Siska. Jozef Svitok kvôli zraneniu nohy zmenil pôvodný plán a namiesto súťaže v silovom trojboji absolvuje súťaž v tlaku na lavičke v divízii RAW. Rudolf Siska sa na súťažnom pódiu predstaví taktiež v disciplíne tlak na lavičke, ale v divízii EQ (súťaž v drese).

 

img

 

img

 

Okrem súťaže bude účasť slovenských reprezentantov v USA dôležitá aj z hľadiska diplomacie. Rudolf Siska sa stal v minuloročných voľbách prezidentom svetovej federácie WUAP a Jozef Svitok generálnym sekretárom WUAP a tak budeme mať v USA aj dvoch zástupcov na zasadnutí exekutívy federácie, kde sa bude rozhodovať nielen o plánoch WUAP v najbližších rokoch, ale aj o dejiskách nasledujúcich šampionátov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies