Slovenskí pohároví zástupcovia už spoznali svojich súperov

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 13:55 • 2 min
Slovenskí pohároví zástupcovia už spoznali svojich súperov

Nyon - Futbalisti Slovana Bratislava nastúpia v 1. predkole Európskej ligy UEFA 2017/2018 proti arménskemu tímu Pjunik Jerevan. MFK Ružomberok si zmeria sily so srbským zástupcom Vojvodina Novi Sad, AS Trenčín dostal na úvod gruzínske Torpedo Kutaisi.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom pondelňajší žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone. Prvé zápasy sú na programe už 29. júna, odvety potom 6. júla.

 

"Belasí" by mali začať na domácom štadióne. Pri žrebe boli nasadení. Okrem Jerevanu mohli dostať aj Dinamo Batumi z Gruzínska, FK Partizani z Albánska, NK Široki Brijeg z Bosny a Hercegoviny či maltský Balzan FC.

 

Pri žrebe nenasadený Ružomberok na úvod vycestuje do Srbska. Okrem Nového Sadu mohli zverenci Norberta Hrnčára dostať aj Mladosť Podgorica z Čiernej Hory, moldavský Milsam Orhei, izraelský Beitar Jeruzalem či bulharský CSKA Sofia.

 

Trenčín bol rovnako ako Slovan nasadený. Za súperov mohol okrem Gruzíncov dostať aj macedónsku Škendiju Tetovo, slovinskú Goricu, srbský klub Mladosť Lučani alebo albánske FK Tirana. Zverenci trénera Martina Ševelu by mali začať doma.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies