Slovenskí hokejisti v Soči už v kompletnom zložení

NETKY.SK • 10 Február 2014, 14:06 • 2 min
Slovenskí hokejisti v Soči už v kompletnom zložení

SOČI - Ako poslední prileteli popoludní obranca Andrej Sekera a útočník Richard Pánik.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Slovenská hokejová výprava je v dejisku XXII. zimných olympijských hier v Soči už v kompletnom zložení. Ako poslední prileteli popoludní obranca Andrej Sekera a útočník Richard Pánik. Pred nimi do čiernomorského letoviska v pondelok pricestovali brankári Jaroslav Halák a Peter Budaj. Najviac slovenských hráčov zo zámorskej NHL prišlo do Soči prvým lietadlom. Predpoludním na letisku v Adleri pristáli Marián Hossa, Michal Handzuš, Tomáš Tatar, Tomáš Jurčo, Tomáš Kopecký, Andrej Meszároš a Tomáš Marinčin. Slovenskí hokejisti sa počas presunu zo zámoria cítili komfortne a väčšina z nich využila približne osemhodinový let na spánok.
Všetci Slováci by sa mali predstaviť už na večernom tréningu v Ľadovom paláci Boľšoj, ktorý je na programe o 19.30 h miestneho času (16.30 h SEČ).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies