Slovenskí futsalisti v modelovanom zápase zdolali Maďarsko, Rejžek sa zranil

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 09:57 • 2 min
Slovenskí futsalisti v modelovanom zápase zdolali Maďarsko, Rejžek sa zranil

BRATISLAVA - Futsalisti Slovenska zvíťazili v pondelkovom modelovanom zápase v Mestskej Športovej hale v Dunajskej Strede nad reprezentáciou Maďarska 3:1.

slovakia

left justify in out

Súboj dvoch španielskych trénerov sa skončil triumfom SR, prvý reprezentačný gól v kariére strelil Víšváder, o ďalšie sa postarali Rick a Drahovský. V zápase dostali príležitosť všetci nominovaní hráči, nepríjemne sa však zranil Martin Rejžek, ktorý pravdepodobne príde aj o kvalifikačný turnaj o postup na ME 2016 v chorvátskom Dubrovníku, kam reprezentácia Slovenska odlieta 17. marca. V utorok 10. marca a v stredu 11. marca absolvujú futsalisti generálku s reprezentáciou Čiernej Hory, oba zápasy sa odohrajú v ŠH Milénium v Nových Zámkoch.

 

Z nominácie trénera Marcosa Angula vypadli dvaja hráči majstrovského Slov-Maticu FOFO Bratislava Peter Haľko a Gabriel Bartošek, káder bol doplnený hráčom mestského rivala z Pineroly Bratislava Martin Zdráhal.

 

"Reprezentácia sa zišla v Bratislave 4. marca, odvtedy sa intenzívne pripravujeme na tohtoročný vrchol, ktorým je kvalifikácia o postup na ME v Srbsku. Modelovaný zápas splnil dokonale svoj účel, bohužiaľ sme prišli o jedného dôležitého hráča, ktorý bude na turnaji 6. kvalifikačnej skupiny v Chorvátsku veľmi chýbať. V súbojoch s Čiernou Horou dostanú príležitosť rovnako všetci hráči, výsledky nie sú dôležité, bilancovať budeme až po návrate z Dubrovniku," uviedol tréner SR Marcos Angulo.

 

Mestská ŠH v Dunajskej Strede:

SLOVENSKO - Maďarsko 3:1 (1:0)

Góly SR: 13. Višváder, 23. Rick, 40. Drahovský (10m)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies