Slovenskí futsalisti remizovali v prvom prípravnom dueli v Holandsku 3:3

NETKY.SK • 10 Február 2015, 09:52 • 2 min
Slovenskí futsalisti remizovali v prvom prípravnom dueli v Holandsku 3:3

SITTARD - Slovenská futsalová reprezentácia remizovala v prvom z dvojice prípravných duelov v Sittarde s domácim Holandskom 3:3. Zverenci španielskeho kouča Marcosa Angula nastúpia v odvete proti rovnakému súperovi v utorok o 20.00 h.

slovakia

left justify in out

Slováci mali skvelý vstup do pondelňajšieho zápasu, keď ich už v 2. minúte poslal do vedenia Drahovský. Domáci ale vzápätí vyrovnali a necelé dve minúty pred koncom prvého polčasu otočili na 2:1 po spornej situácii s neodpískaným faulom a rýchlom brejku dvoch hráčov. V 25. minúte zvýšili Holanďania už na 3:1, slovenský tím ale dokázal pri hre bez brankára vyrovnať. Najskôr v 36. minúte Bahna znížil a necelé tri minúty pred koncom Drahovský z penalty upravil na 3:3.

 

Zápasy v Holandsku sú pre Slovákov súčasťou prípravy na hlavné kolo kvalifikácie EURO 2016. Ich súpermi v nej budú Chorvátsko, Turecko a Arménsko. Slováci sa predstavia v 6. skupine, ktorej hostiteľom bude v termíne 18. až 21. marca chorvátsky Dubrovník.

Prípravný zápas v Sittarde:
Holandsko - Slovensko 3:3 (2:1)
Góly SR: 2. a 38. Drahovský, 36. Bahna, ŽK: Brunovský, Doša
zostava SR: Gašparovič - Rafaj, Rejžek, Rick, Fehérvári, Drahovský, Mikita, Haľko, Bahna, Kyjovský, Brunovský, Višváder, Doša

Vladimír Ambrozek, vedúci mužstva SR: "Boli sme dnes lepším tímom, ale domácim pomohli aj rozhodcovia. Druhý gól sme dostali po spornej situácii a hoci sme od stavu 1:3 mali veľký tlak, dokázali sme už iba vyrovnať. V samotnom závere sme nepremenili tri dobré príležitosti. Šancu dostali všetci hráči, nikto sa nezranil a zajtra pôjdeme do zápasu opäť s cieľom vyhrať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies