Slovenskí futsalisti remizovali v príprave so Srbskom 4:4

NETKY.SK • 22 Február 2013, 07:54 • 2 min
Slovenskí futsalisti remizovali v príprave so Srbskom 4:4

Slovenskí futsalisti remizovali v príprave so Srbskom 4 4 - Ostatné športy Slováci ladia formu na kvalifikáciu ME 2014. Slovenská futsalová reprezentácia remizovala vo štvrtkovom prípravnom zápase v púchovskej sTC Aréne s tímom Srbska 4 4 (2 3).

slovakia

left justify in out

img

Slováci ladia formu na kvalifikáciu ME 2014.

- Slovenská futsalová reprezentácia remizovala vo štvrtkovom prípravnom zápase v púchovskej sTC Aréne s tímom Srbska 4:4 (2:3). Odveta je na programe v piatok 22. februára o 20.15 v HANT Aréne v Bratislave.

Slovensku v neoficiálnom svetovom rebríčku patrí 17. priečka, ich súper je o šesť stupienkov vyššie a od úvodu sa prejavovala kvalita hostí. Tí viedli už 3:0, ale zverenci trénera Jána Janíka sa do prestávky dotiahli na rozdiel gólu. Po zmene strán vďaka zlepšenému výkonu siahali dokonca na víťazstvo, ale vzhľadom na priebeh celého duelu je remíza spravodlivá.

Slováci ladia formu na kvalifikáciu ME 2014, ktorej boje v 2. skupine sa budú odohrávať v termíne 26.-31. marca v Bratislave. Súpermi SR okrem Azerbajdžanu a Bosny a Hercegoviny bude v HANT Aréne aj Nórsko, ktoré postúpilo z predkola kvalifikácie.



sumár:

SR - Srbsko 4:4 (2:3)

Góly SR: Rick 2, Haľko, Bartošek

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies