Slovenskí futsalisti privítajú Chorvátov v Hant Aréne, zápas pískajú Rumuni

NETKY.SK • 19 August 2013, 13:47 • 2 min
Slovenskí futsalisti privítajú Chorvátov v Hant Aréne, zápas pískajú Rumuni

BRATISLAVA - Slovenská futsalová reprezentácia odohrá prvý zápas baráže o postup na ME 2014 s Chorvátskom v stredu 18. septembra o 17.15 h, dejiskom súboja bude bratislavská Hant Aréna. Informoval o tom portál futsalslovakia.sk. Odveta je na programe v utorok 24. septembra v Dubrovniku.

slovakia

left justify in out

Známi sú už aj rozhodcovia oboch súbojov. V Bratislave budú pískať Rumuni Bogdan Sorescu a Gabriel Gherman, odvetu povedú portugalskí arbitri Eduardo Fernandes Coelho a Nuno Bogalho.

Zverenci trénera Jána Janíka postúpili do play off o ME, ktoré sa budú konať v Antverpách od 28. januára do 8. februára budúceho roka, ako najlepší tretí tím zo siedmich kvalifikačných skupín tzv. Main Round.

Baráž sa hrá na dva zápasy systémom doma - vonku, prvé zápasy sú na programe 17. septembra, resp. odvety 24. septembra. V hre o postup na finálový turnaj sú ešte štyri miestenky, okrem SR sa o účasť pobijú Ukrajina - Maďarsko, Rumunsko - Srbsko a Bosna a Hercegovina - Holandsko. Už istými účastníkmi sú organizátor z Belgicka a výbery Talianska, Azerbajdžanu, Ruska, Španielska (obhajca), Portugalska, ČR a Slovinsko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies