Slovenskí futsalisti nestačili na tím Bieloruska

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 08:58 • 2 min
Slovenskí futsalisti nestačili na tím Bieloruska

Minsk - Slovenskí futsaloví reprezentanti prehrali v prvom z dvoch prípravných zápasov v Minsku s domácim Bieloruskom 1:2. Druhý duel odohrajú zverenci trénera Mariána Berkyho v utorok.

slovakia

left justify in out

"V dnešnom zápase sme hrali dva rozdielne polčasy. V prvom sme boli málo dôrazný v osobných súbojoch, hrali sme to bez pohybu. Do druhého sme vstúpili na palubovku ako vymenené družstvo. Súper si vytvoril len jednu šancu, ktorú brankár Herko zneškodnil. Opäť sa ukázala naša najväčšia slabosť a to efektivita v premieňaní vypracovaných šancí. Škoda toho, lebo zápas mohol skončiť iným výsledkom. Chlapcov chcem pochváliť za výkon v druhom polčase, najmä za defenzívu, popracovať budeme musieť na ofenzíve," zhodnotil vystúpenie svojich zverencov tréner Marián Berky. 

 

"V prvom prípravnom zápase sme nastúpili s odhodlaním bojovať a dodržať taktiku, ktorá spočívala v dobre organizovanej obrane od polky ihriska, nakoľko sme v Bielorusku v menšom počte a trápia nás zranenia. Tým pádom sa celý zápas niesol v taktickom boji v strede ihriska a každý čakal na chybu súpera. Dá sa povedať, že sme spravili o chybu navyše a to nás stálo lepší výsledok. Najmä v druhom polčase sme si vytvorili viacero šancí na skórovanie, ale neuspeli sme gólovo. Verím, že sa dobre zregenerujeme na zajtrajšiu odvetu a pred kvalifikáciou sa naladíme na víťaznú nôtu, " uviedol po zápase kapitán slovcenského tímu Peter Kozár.

 

sumár:

Bielorusko – Slovensko 2:1 (1:0)

Gól SR: Drahovský

Zostava SR: Herko, Oberman - Drahovský, Dóša, Marušinec, Ostrák, Směřička, Rick, Serbin, Hudek, Hudaček, Kozár

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies