Slovenskí futsalisti do Baku s triom legionárov, čaká ich boj o ME

NETKY.SK • 10 September 2015, 10:23 • 2 min
Slovenskí futsalisti do Baku s triom legionárov, čaká ich boj o ME

BRATISLAVA - Tréner slovenskej seniorskej futsalovej reprezentácie Marián Berky nominoval na barážový dvojzápas proti Azerbajdžanu v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Srbska troch legionárov.

slovakia

left justify in out

Kostru národného mužstva tvoria tradične hráči majstrovského tímu Slov-Matic FOFO Bratislava, okrem tria legionárov v národnom tíme figuruje aj gólman Erik Klema z Prešova. Ak Slováci dvojzápas proti vzdialenému súperovi zvládnu, postúpia na kontinentálny šampionát. Prvý duel je na programe v utorok 15. septembra v Baku, odveta o týždeň neskôr v Trnave.

Nominácia slovenskej seniorskej futsalovej reprezentácie na barážový dvojzápas proti Azerbajdžanu v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Srbska:
Brankári: Peter Brndiar (Slov-Matic FOFO Bratislava), Erik Klema (Troligabus Prešov)
Hráči: Tomáš Drahovský, Gabriel Rick (obaja Rába Eto Futsal Club Györ/Maď.), Martin Doša (Sparta Praha/ČR), Peter Kozár, Anton Brunovský, Matúš Kyjovský, Dušan Rafaj, Marek Bahna, Juraj Višváder, Martin Zdráhal, Attila Fehérvári (všetci Slov-Matic FOFO Bratislava), .

Realizačný tím:
vedúci výpravy: Vladimír Gažo
tréner: Marián Berky
asistenti trénera: Richard Bačo, Miroslav Janek
lekár: Roman Križan
fyzioterapeut: Daniel Klačko
vedúci mužstva: Marek Kováčik



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies