Slovenskí fanúšikovia budú na svetovom šampionáte pochodovať Ostravou

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 11:37 • 2 min
Slovenskí fanúšikovia budú na svetovom šampionáte pochodovať Ostravou

OSTRAVA - Hokejoví fanúšikovia pripravili pred prvým zápasom Slovenska na svetovom šampionáte v Ostrave pochod mestom k ČEZ aréne, kde sa uskutoční v sobotu od 12.15 h duel s Dánskom. V meste na rozmedzí Moravy a Sliezska sa očakáva veľký nápor fanúšikov zo Slovenska.

slovakia

left justify in out

Podporovatelia tímu Vladimíra Vůjtka sa stretnú približne o 10.00 h predpoludním na Mierovom námestí a potom sa za veľkou vlajkou vyberú smerom na Ruskú ulicu priamo k ČEZ aréne. Dĺžka trasy pochodu by mala byť 1,7 km, na štadióne by mali byť hodinu pred zápasom.


"Chceme fanúšikom z iných tímov ukázať, že Ostrava bude naším domovom a slovenskú reprezentáciu poriadne podporíme. Plánujem prvé stretnutie na Mierovom námestí, kde by sme mohli hlasno skandovať, kričať, spievať a zabávať sa. Na začiatku pochodu bude veľká vlajka, na ktorú ľudia prispeli rôznymi príspevkami. Dúfame, že v sprievode budú aj nejaké bubny. Mesto Ostrava nám vybavilo prípadnú pomoc bezpečnostných zložiek. Bude tam mestská polícia a polícia Českej republiky," uviedol na webe Hokejportal.net organizátor pochodu Tomáš Žolna.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies