Slovenskí colníci zhabali marihuanu vo vlaku, aj v aute

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 16:19 • 2 min
Slovenskí colníci zhabali marihuanu vo vlaku, aj v aute

BRATISLAVA - V osobnom vlaku na trase Liptovský Mikuláš v smere do Žiliny našli žilinskí colníci igelitové vrecko s neznámou sušenou rastlinou sfarbenou dozelena, pravdepodobne s marihuanou. Igelitové vrecko označil služobný pes na toalete pri umývadle.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Colného úradu v Žiline Božena Chríbiková. Ani po opakovanej výzve sa nijaký z cestujúcich k tovaru neprihlásil. Vrecko s rastlinou odovzdali žilinskí colníci železničnej polícii. Colníci zastavili aj osobné motorové vozidlo z Českej republiky v obci Veľké Bierovce.

 

Trenčianski colníci našli pri osobnej prehliadke so služobným psom v aute rastlinnú sušinu zabalenú v igelitke v odkladacej skrinke na palubnej doske pred spolujazdcom. Vodič sa priznal, že je to marihuana a má ju pre vlastnú spotrebu. Tovar si prevzali príslušníci policajného zboru.


Kontroly, pri ktorých colníci zhabali dve igelitky marihuany z vlaku a z osobného auta, uskutočnili colníci koncom minulého týždňa v čase konajúceho sa najväčšieho hudobného festivalu Bažant Pohoda 2015. Špeciálne sa zamerali na kontrolu omamných a psychotropných látok v cestnej a železničnej doprave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona