Slovenskí brankári Jakubech a Kastl na skúšku do Anglicka

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 18:04 • 2 min
Slovenskí brankári Jakubech a Kastl na skúšku do Anglicka

BRATISLAVA - Dvaja talentovaní slovenskí futbaloví brankári Adam Jakubech a Daniel Kastl, ktorí sú aj mládežníckymi reprezentantmi SR, odcestujú v najbližších dňoch na Britské ostrovy.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný Jakubech (nar. 2. januára 1997) z 1. FC Tatran Prešov absolvuje stáž v akadémii Blackburnu Rovers a 16-ročného Kastla (nar. 22. februára 1998) z ŠK Slovan Bratislava otestujú v londýnskom tíme West Ham United.

"Adam bol vlani na skúške v akadémii Evertonu, vtedy si však vybrali do tímu poľského gólmana. Do Blackburnu Jakubech odcestuje v sobotu a počas týždňového pobytu bude trénovať a odchytá aj zápas," informoval vo štvrtok agentúru SITA licenčný agent FIFA Emil Kovarovič. Ten zastupuje aj druhého spomenutého Kastla: "Daniel dostal pozvánku z klubu West Ham United, do tamojšej akadémie hľadajú brankára. Do Londýna odcestuje na budúci týždeň, absolvuje tréningy a modelovaný duel."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies