Slovenskému zápasníckemu zväzu zrušili osvedčenie!

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 09:43 • 2 min
Slovenskému zápasníckemu zväzu zrušili osvedčenie!

BRATISLAVA - Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky oznámilo Slovenskému zápasníckemu zväzu (SZZ), že sa rozhodlo zrušiť jeho osvedčenie o uznaní za národný športový zväz.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak 19. marca pre nesúlad stanov SZZ so zákonom o športe.  Hlavný kontrolór športu ešte predtým poskytol zápasníckemu zväzu možnosť opraviť nedostatky do konca februára, ale keďže sa tak nestalo, zrušil mu pôvodne pridelený štatút.

 

"Prípad sme postúpili nášmu právnikovi. Kým sa to nedorieši, nemôžem sa k tomu vyjadrovať, aby som niečo nezmaril. Stanovisko ministerstva však vedenie nášho zväzu prekvapilo," poskytol Športu reakciu viceprezident SZZ Zoltán Szeiler. Zväz sa môže do 15 dní voči verdiktu odvolať. Podľa Szeilera prípad nemá dopad na prípravu reprezentácie Slovenska na seniorské majstrovstvá Európy (30. apríla - 6. mája v Kaspijsku).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona