Slovenského futbalového reprezentanta Maka čaká v piatok dôležitý prestup

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 13:06 • 2 min
Slovenského futbalového reprezentanta Maka čaká v piatok dôležitý prestup

BRATISLAVA - Na slovenského futbalového reprezentanta a hráča nemeckého klubu 1. FC Norimberg Róberta Maka čaká v piatok 30. mája prestup.

slovakia

left justify in out

V prípade 23-ročného krídelníka však nejde o futbalový transfer, ale o dôležitý životný krok. "So snúbenicou Zuzkou vstúpim do stavu manželského. Je to pre mňa veľký deň a už sa ho neviem dočkať. Svadba sa bude konať v jednom kaštieli neďaleko Bratislavy," uviedol Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku a pridal aj radostnú novinu: "Čakáme bábätko, ktoré má prísť v auguste na svet. Veľmi sa tešíme."

 

Pokiaľ ide o futbalovú budúcnosť rýchlonohého hráča, ktorý odohral v najcennejšom drese SR 10 duelov a strelil dva góly, s 1. FC Norimberg má ešte rok platný kontrakt. Ako je známe, nemecký klub zostúpil z I. bundesligy do druhej najvyššej súťaže. "Čo bude ďalej so mnou, ukážu najbližšie týždne," uzavrel nateraz tému možného odchodu bratislavský rodák Róbert Mak. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies