Slovenské kúpele chcú svojou ponukou zaujať v Moskve

NETKY.SK • 16 Júl 2010, 11:36 • 2 min
Slovenské kúpele chcú svojou ponukou zaujať v Moskve

Slovenské kúpele chcú svojou ponukou zaujať v Moskve

slovakia

left justify in out

Slovenské kúpele a rehabilitačné centrá majú príležitosť 18. novembra svojou ponukou liečivej vody, procedúrami a liečebnými metódami zaujať ruské subjekty cestovného ruchu a získať tak novú klientelu.
      Tento deň totiž Asociácia národných turistických agentúr akreditovaných v Ruskej federácii (ANTOR) organizuje v Moskve konferenciu a workshop o liečebnom turizme a turizme pre ľudí s ohraničenými možnosťami. "Ide o prvé podujatie tohto druhu na území Ruska," oznámila Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR).
      Ponuku liečebného turizmu na Slovensku bude prezentovať zahraničná zástupkyňa SACR v Moskve Ľubica Alušicová a slovenské subjekty CR. Tie sa môžu na konferenciu a workshop prihlásiť v SACR do 31. júla 2010.
      Podujatie je určené ruským touroperátorom, cestovkám a lekárom. Členovia ANTOR a subjekty CR z rôznych krajín budú informovať o novinkách v segmente liečebného turizmu. "Zámerom podujatia bude zistiť potreby ruského turistického trhu na predmetné služby." Podľa avizovaného programu odznejú prednášky na tému osobitosti zdravotného a liečebného turizmu ako aj o spôsobe organizácie zájazdov za účelom plastickej chirurgie, stomatológie a chirurgie.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona