Slovenské influencerky porušili nariadenia a pobúrili verejnosť. Vozili sa v aute bez rúšok a s alkoholom

NETKY.SK • 9 Február 2021, 22:03 • 2 min
Slovenské influencerky porušili nariadenia a pobúrili verejnosť. Vozili sa v aute bez rúšok a s alkoholom

V čase silnej pandémie sa päť slovenských dievčat rozhodlo urobiť si párty v aute. Porušili tým všetky vládne nariadenia.

slovakia

left justify in out

Zopár slovenských "hviezdičiek" sa rozhodlo povoziť sa v noci po Bratislave s fľašou a porušovať tak pandemické nariadenia. Bolo to počas noci z pondelka na utorok. V aute bolo 5 dievčat a dve z nich boli známe slovenské influencerky Ema Lacová, ktorá má 61,5-tisíc sledovateľov a Ema Ferusová s 12-tisíc sledovateľmi. "Neľutujeme to, nie sme nikoho rodičia," bránili sa influencerky na sociálnych sieťach. Nemocnice a zdravotníctvo na Slovensku pre pandémiu začínajú kolabovať a tak influencerky svojím počinom pobúrili verejnosť. 

 

img 

 

Jedno z pohoršujúcich videí sme našli i na stránke @badinfluence_sk, ktorá pravidelne upozorňuje na nezodpovedné správanie sa slovenských influencerov. Najčastejšie vtedy, keď neoznačujú reklamu na sponzorovaných príspevkoch, alebo konajú nerozvážne ako aj v tomto prípade.

 

img

 

Ľudia na sociálnych sieťach boli pohoršení, čo dali značne najavo svojimi komentármi. Niekoľkokrát priamo v komentároch "označili" políciu Slovenskej republiky a vyzývali ich aby s tým niečo urobili. Ľudia vyjadrili obavy z toho, čo by sa stalo, ak by autom nabúrali do iného nevinného vodiča"A takéto my mame “influencerky” dievčatám by trebalo pár výchovných faciek," komentoval jeden zo sledovateľov stránky.

 

img

 

Niektoré z nich boli údajne pod vplyvom omamných látok, jedna z influenceriek mávala fľašou s alkoholom a tancovala v aute, pričom ostatné si to celé natáčali a zverejňovali na sociálnych sieťach. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies