Slovenské hotely získali prestížne celosvetové ocenenia

NETKY.SK • 2 November 2016, 08:37 • 2 min
Slovenské hotely získali prestížne celosvetové ocenenia

KEŽMAROK – Kežmarský Boutique Hotel Hviezdoslav získal v októbri dve ocenenia.

slovakia

left justify in out

Na gréckom ostrove Santorini sa stal najpohostinejším hotelom Európy v rámci súťaže, ktorú vyhlasuje organizácia Historické hotely Európy. V sobotu (29. 10.) získal kežmarský hotel v katarskej Dohe jedno z ocenení World Luxury Hotel Award, uspel v kategórii Boutique Hotel. TASR o tom dnes informovala manažérka hotela Maja Brezinová.

 

Cieľom organizácie Historické hotely Európy je propagácia kultúrnych hodnôt a tradícií jednotlivých národov prostredníctvom rozmanitosti historických budov, teda zámkov, panských sídiel či meštianskych domov. Myšlienkou ocenenia je odmeniť úsilie všetkých zamestnancov hotelov, ktorí sa starajú o pohodlie hostí počas pobytu, ako aj udržiavanie vysokého štandardu kvality, podpory histórie a spoznania týchto európskych skvostov. "Ocenenie je predovšetkým prejavom spokojnosti našich hostí so službami hotela. Ich spokojnosť je odrazom usilovnej práce a zanietenia našich zamestnancov. Krédo hotela Malý hotel s veľkým srdcom sa snažíme pretransformovať do reality na každom úseku a hosť to cíti," povedala na margo ocenenia riaditeľka hotela Sylvia Holopová.

 

Víťazné hotely v súťaži World Luxury Hotel Award vyberali návštevníci z celého sveta a odborná porota v troch kolách. Počas slávnostnej ceremónie pri neúčasti kežmarského hotela ocenenie v Katare prevzal prezident Asociácie historických hotelov Slovenska Ján Svoboda, ktorý zároveň zastupoval Hotel Elizabeth z Trenčína, ktorý uspel v kategórii Romantic Hotel. "Vážime si ocenenie World Luxury Hotel Award. Je to pre nás veľká zodpovednosť a výzva do budúcnosti. Veríme, že vysoký štandard služieb, ktoré hotel poskytuje, nielen udržíme, ale budeme i naďalej zvyšovať," uzavrela Holopová.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona