Slovenské hokejové legendy v boji o titul vyzvú Rusov

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 12:31 • 2 min
Slovenské hokejové legendy v boji o titul vyzvú Rusov

BRATISLAVA - Slovenskí veteráni sa počas víkendu predstavia v nemeckom Straubingu na vyvrcholení 2. ročníka Svetovej hokejovej ligy legiend. V sobotu večer o 20.30 h nastúpia proti favorizovanému výberu Ruska, v nedeľu ich čaká duel o umiestnenie proti Česku alebo Švédsku. Trénerom slovenského výberu je kapitán majstrov sveta z roku 1985 Dárius Rusnák.

slovakia

left justify in out

Najstarším hráčom mužstva je 57-ročný Ľubomír Pokovič, o rok menej majú Róbert Pukalovič a Igor Liba. Najmladším je 40-ročný brankár Miroslav Lipovský, o rok viac má Ľubomír Hurtaj a o dva Martin Štrbák. Slováci si vybojovali postup na finálový turnaj výhrou nad Francúzmi 11:5. V marci oproti súčasnému výberu nehrali útočníci Richard Šechný a Jozef Voskár.

Zostava legiend Slovenska:

Lipovský, Klempa - Droppa, Pukalovič, Sekeráš, Štrbák, Varholík - Hurtaj, Ilavský, Jánoš, Kontšek, Liba, Róbert Petrovický, Pohorelec, Pokovič, R. Pucher, Stantien, Šechný, Voskár.

Realizačný tím: Dárius Rusnák (generálny manažér), Imrich Antal (manažér), Vladimír Mikolášek (lekár), Jozef Pankuch (kustód).

Program finálového turnaja:
Sobota 8. apríla 2017: Česko - Švédsko (15.00), Rusko - Slovensko (20.30)
Nedeľa 9. apríla 2017: zápas o 3. miesto (14.00), finále (17.30)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies