Slovenské hokejistky vysoko prehrali s Japonkami

NETKY.SK • 8 November 2013, 11:16 • 2 min
Slovenské hokejistky vysoko prehrali s Japonkami

JOKOHAMA - Slovenským hokejistkám sa nevydaril vstup do Turnaja piatich krajín v japonskej Jokohame, keď s favorizovanou domácou reprezentáciou prehrali v piatok hladko 0:6.

slovakia

left justify in out

Domáce hokejky položili základ úspechu už v prvej tretine, v ktorej dali dva góly. Slovenky sa viac osmelili až v záverečnej dvadsaťminútovke, v ktorej si vypracovali aj viaceré šance, ale neprekonali pozornú brankárku Konišiovú. Zverenky trénera Milana Skokana odohrajú ďalší duel v sobotu 9. novembra od 6.30 h SEČ proti rovnako favorizovanému Nemecku. 

"Dve tretiny sme mali až priveľký rešpekt z domácich hráčok. Málo sme korčuľovali, naopak, Japonky boli všade. Domáce hráčky síce včera prehrali s Češkami, ale dnes nastúpili v úplne zmenenej zostave a od úvodu dominovali. Až v tretej tretine sa naša hra zlepšila a splnila naše očakávanie. Vypracovali sme si aj niekoľko veľmi dobrých príležitostí, no v koncovke sme sa nedokázali presadiť. Na turnaj do Japonska sme poskladali káder z hráčok z domácej súťaže, ale to na tak vyspelé a rýchle Japonky ani zďaleka nestačí. V domácej súťaži hráčky nie sú zvyknuté na také vysoké tempo stretnutia," povedal pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja tréner SR ženy Milan Skokan. 

Výsledok - Turnaj piatich krajín v hokeji žien v Jokohame: 
Slovensko - Japonsko 0:6 (0:2, 0:3, 0:1) 
Góly: 6. a 34. Jonejamaová, 16. Sakagamiová, 22. Jamaneová, 39. Tokoová, 51. Fudžimotová 
Vylúčené: 3:2 na 2 min, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:1, rozhodovali: Ucumiová - Inoueová, Narusawaová (všetky Jap.), 1598 divákov 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona