Slovenské duo žiari na severe Európy, vedú produktivitu vo švédskej SHL

NETKY.SK • 23 September 2020, 21:15 • 2 min
Slovenské duo žiari na severe Európy, vedú produktivitu vo švédskej SHL

Slovenskí hokejisti Marek Hrivík a Peter Cehlárik majú v úvode švédskej ligy výbornú formu. Útočníci Leksandu vedú po dvoch kolách produktivitu súťaže, výborne im sekunduje spoluhráč z útoku Carter Camper.

slovakia

left justify in out

V prvom kole SHL 2020/2021 prehral Leksand premiéru doma so Skelleftea 4:5 po predĺžení, v utorok však zvíťazil 5:3 na ľade Malmö. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leksands IF (@leksandsif),

 

Zbieraju body ako na bežiacom páse

Cehlárik si v prvom dueli pripísal dva góly a asistenciu, Hrivík dve asistencie. V druhom stretnutí získal Cehlárik tri body (1+2) a Hrivík zažiaril štyrmi asistenciami. Útok Cehlárik-Hrivík-Camper získal dokopy v dvoch zápasoch 16 bodov.

 

"Dávajú dôležité góly, keď sa zápasy lámu. Ak budú takto pokračovať, môže byť táto sezóna naozaj zábavná," povedal pre portál sportbladet.se kapitán tímu Martin Karlsson.

 

 

Dodal, že po dvoch zápasoch má z mužstva dobrý pocit: "Áno, mám pocit, že tu v Leksande začínajú do seba veci zapadať. Prišli noví hráči, ktorí sú v útoku skutočne ostrí. Musíme však každý deň neustále tvrdo pracovať."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona