Slovenské derby v Acapulcu nebude, Hantuchová sa odhlásila pre zranenie

NETKY.SK • 24 Február 2015, 07:33 • 2 min
Slovenské derby v Acapulcu nebude, Hantuchová sa odhlásila pre zranenie

ACAPULCO - V prvom kole dvojhry na tenisovom turnaji WTA v mexickom Acapulcu napokon nepríde k slovenskému derby. Daniela Hantuchová sa totiž v pondelok odhlásila z podujatia pre zranenie pravého chodidla.

slovakia

left justify in out

Súperkou Magdalény Rybárikovej bude v utorok Chorvátka Anna Tomljanovičová, ktorá pred deviatimi dňami prehrala s Hantuchovou vo finále turnaja v thajskej Pattayi. TASR o tom informovala Estelle Laporteová z WTA. Zaujímavosťou je, že Rybáriková s Tomljanovičovou na seba v Acapulcu narazili aj vlani, Slovenka vtedy uhrala iba štyri gemy.

 

V Acapulcu sa predstaví aj Anna Karolína Schmiedlová, finalistka z Ria de Janeiro nastúpi na úvod proti Srbke Aleksandre Kruničovej. Vo vzájomnej bilancii vedie 2:1, no v januári v čínskom Šen-cene s ňou ťahala za kratší koniec, keď nevyužila šesť mečbalov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies