Slovenská víťazná rozlúčka, ohlasy médií

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 19:08 • 2 min
Slovenská víťazná rozlúčka, ohlasy médií

MINSK - Ohlasy zahraničných médií po utorňajšom stretnutí Dánsko - Slovensko (3:4) v základnej A-skupine na 78. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v bieloruskom Minsku:

slovakia

left justify in out

Dánska hokejová únia (www.ishockey.dk): "V divokej tretej tretine vyrovnal Morten Green v presilovke na 2:2, ale dva rýchle góly Slovákov zahasli dánske svetielko nádeje na konečnú desiatu priečku na šampionáte." 

IIHF: "Slováci prekazili Dánom plány, zdolali ich v utorok 4:3. Tomáš Tatar skóroval dvakrát vrátane rozhodujúceho presného zásahu. Ani jeden tím nepostupuje ďalej." 

Hokej.cz (ČR): "Hokejisti Slovenska sa rozlúčili s turnajom v bieloruskom Minsku víťazstvom. Tím trénera Vladimíra Vůjtka zdolal na záver základnej A-skupiny húževnaté Dánsko, o víťaznú trefu sa v divokom závere postaral Tomáš Tatar." 

iDnes.cz (ČR): "Slováci sa s majstrovstvami sveta v Minsku rozlúčili víťazstvom nad Dánskom 4:3. Pod vedením českého trénera Vladimíra Vůjtka skončili v skupine piati, Dáni sú siedmi. Dva góly víťazov dal Tomáš Tatar z Detroitu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona