Slovenská správa ciest chystá ďalšiu etapu obnovy mostov

NETKY.SK • 20 Február 2015, 10:36 • 2 min
Slovenská správa ciest chystá ďalšiu etapu obnovy mostov

BRATISLAVA - Slovenská správa ciest (SSC) pripravuje tretiu etapu modernizácie a rekonštrukcie mostov na cestách I. triedy.

slovakia

left justify in out

Predpokladaná cena prác plánovaných na jeden rok je 18,47 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Ako vyplýva z vyhlásenej verejnej súťaže, v rámci tejto etapy budú obnovené mosty na cestách v Bratislavskom, Žilinskom, Banskobystrickom a Košickom samosprávnom kraji. Cestári chcú projekt financovať s využitím peňazí Európskeho fondu regionálneho rozvoja cez Operačný program Doprava.
Otváranie časti ponúk o podmienkach účasti je plánované 3. apríla, neskôr bude otvorená časť ponuky aj s cenou u uchádzačov spĺňajúcich podmienky. Uchádzači musia preukázať, že za posledných päť rokov k lehote na predkladanie ponúk uskutočnili stavebné práce s celkovým objemom vyše 16 mil. eur bez dane. Z toho objem prác na rekonštrukciách, opravách alebo sanáciách mostov musí byť aspoň 10 mil. eur.


Slovenská správa ciest je samostatná rozpočtová organizácia zriadená ministerstvom dopravy k 1. januáru 1996. Spravuje takmer 3 500 kilometrov ciest I. triedy, jej generálne riaditeľstvo je v Bratislave, štyri regionálne organizačné zložky Investičná výstavba a správa ciest majú zastúpenie v Bratislave, Banskej Bystrici, Žiline a Košiciach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies