Slovenská speváčka Barbara Weiss zverejnila skladbu Naked

NETKY.SK • 19 Január 2016, 15:58 • 2 min
Slovenská speváčka Barbara Weiss zverejnila skladbu Naked

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Barbara Weiss zverejnila skladbu Naked. Autorkou textu je sama interpretka, na hudbe spolupracovali producent Ollivero a gitarista Juraj Kmety.

slovakia

left justify in out

Na piesni sa pritom podieľali napríklad aj Marián Slávka, orchester Slovenského Národného Divadla, Martin "Maxo" Šrámek a Andrej Hruška zo štúdia LittleBeat, o postprodukciu sa postaral Marek Šurin. "K finálnej podobe skladby pomohlo veľmi veľa ľudí a myslím, že sme spoločne dokázali urobiť úžasnú vec. Som šťastná, že sa o túto novinku môžem podeliť s fanúšikmi," uviedla speváčka.


Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom rodáčka z Bratislavy prezentuje pieseň aj vo vani. "No, môj nápad to určite nebol. Vymyslel to Oliver. Či sa ma snažil presviedčať? Áno, najskôr mi to chcel oplatiť horalkou a rumom. Ale nie, no nakoniec po zvážení som si, samozrejme, uvedomila, že presne táto scéna najviac vystihuje celú myšlienku skladby. Koniec koncov, celkový vizuál sa nám naozaj veľmi páči," vyjadrila sa speváčka. "Človek sa po rozchode cíti zraniteľný a osamelý, akoby nahý. Silu musí objaviť sám v sebe," dodala na margo témy skladby.
O réžiu klipu sa postaral Dušan Krajčovič. "S Dušanovou prácou sme veľmi spokojní. Samozrejme, nakrúcanie nebolo vždy najjednoduchšie, keďže sme točili až dva dni do skorého rána a mnohé scény vznikali v exteriéri, chvíľami sme bojovali s únavou aj veľkou zimou. Ale výsledok stojí za to," dodal spomínaný Ollivero, vlastným menom Oliver Žilák.


Dvadsaťročná Barbara Valášková alias Barbara Weiss sa venuje spevu od desiatich rokov. S rapperom Majkom Spiritom nahrala skladbu Budúcej. Tento rok plánuje vydať album, ktorého názov zatiaľ neprezradila. "Pripravujem debutový album s kapelou a originálnym zvukom, ktorý bude plný energie. Toho momentu sa už neviem dočkať. Verím, že pri správnej motivácii docielime veľké veci. Spoločne sme si prešli obdobím, kedy sme chceli preletieť za pár mesiacov celý svet. Teraz sme už nohami na zemi a pracujeme tvrdo a disciplinovane. Oliver manažuje a smeruje celý chod kapely s veľkým zanietením a sme skvelý kolektív. Tešíme sa na každý jeden koncert a kapelový život si poriadne užívame," povedala speváčka.
Informácie agentúre SITA poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul for Show.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies