Slovenská reprezentácia v cyklistike bude jazdiť v nových dresoch

NETKY.SK • 29 December 2014, 09:47 • 2 min
Slovenská reprezentácia v cyklistike bude jazdiť v nových dresoch

BRATISLAVA - Slovenská reprezentácia v cyklistike bude na vrcholné svetové podujatia nastupovať v nových dresoch.

slovakia

left justify in out

Tradičné modré s trikolórou krížom cez ne nahradia modro-biele, na ktorých dominuje vpredu nápis Slovakia, pod ním je štátna trikolóra a znak a v dolnej časti aj vlajka SR. Doterajšieho dodávateľa dresov, spoločnosť NyNa, nahradí svetoznáma firma Santini SMS, ktorá s predstaviteľmi Slovenského zväzu cyklistiky (SZC) podpísala zmluvu na štyri roky. Nové dresy oficiálne predstavili počas nedeľňajšieho galavečera Zlatý pedál. 

 

"Dostali sme na výber zo štyroch dizajnov. V najbližších rokoch budeme jazdiť v týchto dresoch. Verím, že budú ešte úspešnejšie ako staré, ktoré sa teraz stávajú zberateľským artiklom. Nie je však vylúčené, že v budúcnosti sa k nim vrátime. Elitné krajiny ako Nemecko, Španielsko či USA menia dizajn dresov každý rok, nie je to nič výnimočné. Netreba lipnúť na tradíciách," uviedol prezident SZC Peter Privara. 

 

Slovenské reprezentačné dresy sú najviditeľnejšie najmä počas majstrovstiev sveta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona