Slovenská pošta vydáva pohľadnicu s Chárovým gestom Demitrovi

NETKY.SK • 21 Máj 2012, 23:28 • 2 min
Slovenská pošta vydáva pohľadnicu s Chárovým gestom Demitrovi

Slovenská pošta vydáva pohľadnicu s Chárovým gestom Demitrovi - Hokej Slovenská pošta vydáva dnes pri príležitosti získania striebornej medaily na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji prítlač na 3D celinovej pohľadnici. Jej motívom je ďakovné gesto kapit

slovakia

left justify in out

img

Slovenská pošta vydáva dnes pri príležitosti získania striebornej medaily na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji prítlač na 3D celinovej pohľadnici. Jej motívom je ďakovné gesto kapitána nášho tímu Zdena Cháru zosnulému Pavlovi Demitrovi. Pre TASR to dnes uviedla Andrea Pivarčiová z odboru komunikácie Slovenskej pošty.
      "Keďže celé pôsobenie nášho tímu na MS v ľadovom hokeji sa nieslo v duchu spomienky na Pavla Demitru, na prítlač sme zvolili práve pohľadnicu s fotografiou Pavla Demitru, ktorú sme vydali minulý rok," pokračovala Pivarčiová.
      Slovenská pošta pripravila aj príležitostnú poštovú pečiatku s textom Zlatí chlapci so striebrom na krku, ktorú bude dnes od 15.30 h používať pri hlavnej pošte na Nám. SNP v Bratislave, kde sa uskutoční privítanie našich hokejistov.
      Pre fanúšikov budú k dispozícii na predaj pohľadnice, ktoré môžu poslať poštou ako pozdrav.
      Motívom pečiatky je symbol víťazstva "Victoria", ale aj iniciála priezviska trénera hokejovej reprezentácia Vladimíra Vůjtka, ktorý sa týmto gestom radoval pri víťazstve nad Českou republikou.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies