Slovenská pošta vydá lístok s tematikou MS vo futbale 2016, bude sa aj žrebovať o hodnotné ceny

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 13:59 • 2 min
Slovenská pošta vydá lístok s tematikou MS vo futbale 2016, bude sa aj žrebovať o hodnotné ceny

BRATISLAVA - Pri príležitosti účasti slovenskej reprezentácie na futbalových majstrovstvách Európy vo Francúzsku vydá Slovenská pošta v spolupráci so Slovenským futbalovým zväzom (SFZ) poštový lístok s prítlačou.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Slovenskej pošty Iveta Dorčáková. Okrem zberateľsky hodnotného upomienkového predmetu má poštový lístok pridanú hodnotu najmä v tom, že ten, kto na tento poštový lístok napíše prianie slovenskému národnému tímu a pošle ho na adresu Slovenského futbalového zväzu, bude zaradený do žrebovania o hodnotné ceny - vstupenky na domáce zápasy slovenskej reprezentácie, upomienkové predmety, dresy či tričká s podpismi.


Táto marketingová aktivita má za cieľ nielen propagáciu slovenskej reprezentácie na vrcholnom futbalovom podujatí tohto roka, ale aj propagáciu klasických poštových služieb medzi širšou verejnosťou. Poštový lístok s prítlačou EURO 2016, zobrazujúci miesta konania zápasov slovenskej reprezentácie na pozadí mapy Francúzska, bude dostupný na každej hlavnej pošte od 1. júna. Súťaž je platná do konca konania šampionátu, teda do 10. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona