Slovenská pošta nakúpi automatizované terminály a softvér

NETKY.SK • 1 Február 2016, 11:16 • 2 min
Slovenská pošta nakúpi automatizované terminály a softvér

BRATISLAVA - Slovenská pošta, a. s. vyhlásila verejnú súťaž na komplexnú dodávku 40 automatizovaných poštových terminálov a softvéru potrebného pre vybudovanie ich siete.

slovakia

left justify in out

Predpokladaná cena zákazky na dva roky, vrátane montáže, technickej podpory a servisu je 2,76 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (3,31 mil. eur vrátane dane). Lehota na predkladanie ponúk je 14. marca a dodávateľ má vzísť na základe najnižšej ceny z následnej elektronickej aukcie.

 

Jednou z podmienok účasti je dosiahnutie celkového obratu minimálne 4 mil. eur bez dane za predchádzajúce tri roky. Uchádzači majú preukázať, že dodali poštové terminály alebo analogickú techniku v minimálnej triede bezpečnosti, vrátane súvisiacich služieb v súhrnnom objeme 1 mil. eur bez dane.


Slovenská pošta na vypracovanie projektových dokumentácií pre svoje potreby plánuje vynaložiť za dva roky maximálne 800 tis. eur bez dane (960 tis. eur s daňou). Za dodávateľa vybrala spoločnosť Unitec Holding, spol. s r. o. z Bratislavy na základe jedinej prijatej ponuky.

 

Vyplýva to z výsledku verejnej súťaže vyhlásenej vlani v októbri, predpokladaná cena za poskytnutie služieb bola 800 tis. eur bez dane. Rámcová dohoda bola zverejnená v polovici januára. Pošta vlani uzavrela s uvedenou firmou štyridsať zmlúv o dielo v celkovom objeme 1,15 mil. eur. Najväčšiu hodnotu z nich mala zmluva na komplexnú rekonštrukciu systémov elektrickej požiarnej signalizácie s pripojením na multifunkčné dohľadové centrum z októbra za vyše 343 tis. eur.


Slovenská pošta, a. s. so sídlom v Banskej Bystrici vznikla 1. januára 1993 a na akciovú spoločnosť so 100-percentnou účasťou štátu sa pretransformovala 1. októbra 2004. Spoločnosť má základné imanie 214,3 mil. eur a jej akcie spravuje Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť má najrozsiahlejšiu pobočkovú sieť s vyše 1 540 poštami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona