Slovenská pošta dá za servis systému APONET 4,25 mil. eur

NETKY.SK • 11 August 2014, 13:36 • 2 min
Slovenská pošta dá za servis systému APONET 4,25 mil. eur

BRATISLAVA - Spoločnosť Slovenská pošta, a. s. zaplatí za podpornú servisnú službu pre prevádzku informačného systému APONET počas štyroch rokov 4,25 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

slovakia

left justify in out

Rovnaká bola aj prvotná predpokladaná cena. Pošta zadala zákazku firme Plaut Slovensko, s. r. o. so sídlom v Bratislave cez rokovacie konanie bez výzvy na súťaž, pretože tieto služby môže poskytnúť z technických dôvodov len uvedený dodávateľ.

 

Slovenská pošta, a. s. vznikla 1. januára 1993 ako štátny podnik so sídlom v Bratislave. Od 1. marca 1996 má centrálu v Banskej Bystrici a od 1. októbra 2004 sa zmenila na akciovú spoločnosť. Jej akcionárom je štát v zastúpení Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť má základné imanie 214,3 mil. eur a prevádzkuje sieť viac ako 1 500 plne automatizovaných pobočiek. Okrem klasických poštových služieb tak môže poskytovať aj finančné, bankové, komunikačné a elektronické služby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona