Slovenská pošta chce obnoviť vozidlový park za takmer 25 miliónov

NETKY.SK • 4 Október 2013, 13:34 • 2 min
Slovenská pošta chce obnoviť vozidlový park za takmer 25 miliónov

BRATISLAVA – Slovenská pošta (SP) chce obnoviť svoj vozidlový park. Hľadá dodávateľa na operatívny lízing pre približne 900 áut na najbližšie štyri roky. Hodnotu zákazky odhaduje na 24,9 milióna eur a vyhlásila už na ňu súťaž, ktorá bola dnes zverejnená vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

slovakia

left justify in out

Dôvodom je podľa Slovenskej pošty nevyhovujúci technický stav vozidlového parku. Spoločnosť očakáva od takéhoto kroku optimalizáciu nákladov na autoprevádzku. "Jediným hodnotiacim kritériom je najnižšia cena za celú dodávku obstarania," uviedla hovorkyňa SP Stanislava Pondelová. Dodávateľ sa podľa jej slov vyberie prostredníctvom elektronickej aukcie. 

Slovenská pošta zároveň vyhlásila verejné obstarávanie aj na dodávku pohonných látok pre autá na najbližšie štyri roky. Hodnota tejto zákazky sa odhaduje na 16,1 milióna eur a jej predmetom je bezhotovostný nákup nafty, benzínu a LPG prostredníctvom platobných kariet, a to na akceptačných miesta na Slovensku a v ostatných krajinách EÚ, kde si bude môcť pošta uplatňovať zľavu na odobrané pohonné látky. 

"Od úspešného uchádzača očakávame aj zabezpečenie bezhotovostných platieb mýtneho či ďalšie poplatky na cestách," doplnila Pondelová. Dodávateľ sa tiež vyberie prostredníctvom elektronickej aukcie a kritériom pre výber bude ekonomicky najvýhodnejšia ponuka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies