Slovenská móda opäť zažiari na Slovak Fashion Night v New Yorku

NETKY.SK • 9 September 2015, 14:44 • 2 min
Slovenská móda opäť zažiari na Slovak Fashion Night v New Yorku

BRATISLAVA - To najzaujímavejšie zo slovenskej módy sa 18. septembra už po desiaty raz predstaví na podujatí Slovak Fashion Night v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Vo vychytenom klube Space Ibiza na Manhattane svoju tvorbu ukážu mladé dizajnérky a dizajnéri, medzi ktorými nebudú chýbať Zlatica Hujbertová, Slavomíra Vlasová, Izabela Komjati, Róbert Bartolen, Lenka Sršňová, Blažena Ostrovská, Ema Klein, Duo Silvia Kiss & Andrea Ganóczy či návrhárka Renata Kliská, ktorá svoju módnu tvorbu predvedie aj v rámci Couture Fashion Week New York v Crowne Plaza Times Square.

 

 

10 anniversary Slovak Fashion Night 2015 v NYC

Posted by +421 Foundation on 3. september 2015


Na najväčšom slovenskom podujatí svojho druhu v USA sa predstavia i hosťujúci módni tvorcovia z Českej republiky či Rakúska. Česko bude v New Yorku reprezentovať talentovaná umelkyňa, vytvárajúca výnimočné šperky Štěpánka Tóth Kurfiřtová, Rakúsko zastúpi úspešná dizajnérka Eva Poleschinski. Medzi newyorskými modelkami bude Slovensko reprezentovať riaditeľka Miss Slovensko a víťazka súťaže krásy z roku 2013 Karolína Chomisteková, ale aj Miss Czech Slovak USA 2015 Martina Veselá.


Okrem veľkej dávky slovenskej módnej tvorby si vyše tisíc hostí bude môcť vychutnať i vystúpenie slovenskej akrobatky Alex Apjarovej zo svetoznámeho Cirque de Soleil.


Slovak Fashion Night prináša jedinečnú príležitosť na spropagovanie toho najlepšieho zo Slovenska v zahraničí, a tak v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch pripravili organizátori pre amerických hostí i prezentáciu najkrajších turistických lákadiel zo Slovenska.

 

 

18 days left ..... Slovak Fashion Night 2015 New York

Posted by +421 Foundation on 1. september 2015

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona