Slovenská kinematografia začala prekvitať! Hrycová finišuje s kriminálnym filmom, pomáha jej dvojmesačný syn

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 15:20 • 2 min
Slovenská kinematografia začala prekvitať! Hrycová finišuje s kriminálnym filmom, pomáha jej dvojmesačný syn

Po úspešnom uvedení filmu Únos sa v kinách o priazeň divákov pobije kriminálny film Čiara.

slovakia

left justify in out

Film diváka uvedie do prostredia slovensko-ukrajinského pohraničia, kde sa budú prepletať kultúry, jazyky aj ľudské osudy. Dej bude zasadený do času, keď Slovensko vstúpilo do Schengenu, kedy nad rozbehnutými kšeftami s pašovaním a prevádzačstvom visel veľký otáznik. Režísérsky má film pod palcom Peter Bebjak, producentkou je Wanda Adamík Hrycová, ktorá koncom februára porodila tretieho syna Nazara. Mamina však nezaháľa a na dokončení filmu intenzívne pracuje.

 

„S malým je pohoda. Zatiaľ je pokojný, len spinká, papá, kaká a takmer neplače. Nechcem to však zarkíknuť, keďže dokončujem film a musím aj pracovať. Riešim to tak, že ho všade vláčim so sebou,“ povedala nám.

 

Malý Nazar má za sebou aj schaľovaciu projekciu k filmu Čiara v kine. „Počas premietania som požiadala technika, aby stíšil zvuk a tak malý po celý čas pokojne spinkal.“ Film by mal prísť do kín začiatkom augusta a hlavné úlohy v ňom stvárnia herecká esá ako Emília Vášáryová, Tomáš Maštalír, Zuzana Fialová a Andy Hryc.

                     




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona