Slovenská kapela Bad Karma Boy vystúpi na prestížnom festivale Tallinn Music Week

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 15:36 • 2 min
Slovenská kapela Bad Karma Boy vystúpi na prestížnom festivale Tallinn Music Week

BRATISLAVA - Slovenská kapela Bad Karma Boy sa 2. apríla predstaví na prestížnom estónskom festivale Tallinn Music Week.

slovakia

left justify in out

Na akcii okrem nich vystúpi aj slovenský hudobník a producent Pišta Kráľovič, pôsobiaci pod prezývkou FVLCRVM. Podujatie, ktoré pred siedmimi rokmi založila promotérka Helen Sildna, patrí medzi rešpektované klubové festivaly v Európe.

 

„Naozaj sme boli úprimne šokovaní. Do Tallinnu sme sa prihlásili tak trochu náhodne, pretože festivaly mimo Slovenska a Českej republiky bežne neoslovujeme a máme pocit, že je u nás niekoľko ďalších výborných kapiel, ktoré majú našliapnuté, aby úspešne pôsobili v zahraničí,“ povedal frontman kapely Juraj Marikovič. Ďalej tiež dodal, že e-mail potvrdzujúci účasť na podujatí ich zaskočil aj preto, že všetky ich skladby sú v slovenčine. 

 

„Zahrať si na takom festivale je pre nás veľká česť. Ako bonus sa nám navyše podarilo zorganizovať koncerty v menších kluboch vo Varšave a Rige,“ uviedol hudobník. Zahraničné vystúpenia sú podľa jeho slov pre skupinu výbornou školou, keďže v máji chystajú česko-slovenské turné. To absolvujú s českou kapelou Ghost of You. Slovenským fanúšičkám a fanúšikom sa v rámci neho predstavia 6. mája v Bratislave a o deň neskôr v Košiciach.


Kapelu Bad Karma Boy tvoria Juraj Marikovič, Adela Tihláriková a Peter Hrabě. Debutový eponymný album vydali v roku 2013. Po ňom nasledovala nahrávka Údolia a kopce (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies