Slovenská IT spoločnosť Gratex boduje v Austrálii

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 10:41 • 2 min
Slovenská IT spoločnosť Gratex boduje v Austrálii

BRATISLAVA - Austrálska dcéra slovenskej IT spoločnosti Gratex International sa stala finalistom najprestížnejšieho ocenenia v poisťovníctve na austrálskom kontinente – Ceny austrálskeho poisťovníctva 2014. Nominácie získala v dvoch kategóriách, a to Poskytovateľ služieb pre poisťovníctvo, ako aj v kategórii Inovácia roka.

slovakia

left justify in out

Tento úspech, ako spoločnosť informovala TASR, nadväzuje na dlhodobú a úspešnú spoluprácu Gratexu s lídrami austrálskeho poisťovníctva, ktorá bola ocenená expertmi už v minulosti. 

 

„Postup Gratexu medzi finalistov prestížneho ocenenia je uznaním pre Gratex a reklamou pre celý slovenský IT sektor, ktorý potvrdzuje, že dlhodobé úsilie presadiť sa s inováciami a kvalitnými riešeniami vo svete prináša výsledky,“ komentoval nomináciu predseda predstavenstva spoločnosti Jozef Kožár.

 

Cenu austrálskeho poisťovníctva (Australian Insurance Industry Awards) každoročne vyhlasuje austrálsko-novozélandský Inštitút pre poistenie a financie (ANZIIF) v spolupráci s magazínom Asia Insurance Review. Spája aktérov poisťovníctva z Austrálie a Nového Zélandu, aby ocenila najvyššie štandardy excelentnosti a dosiahnuté inovácie firiem, tímov aj jednotlivcov v sektore. Vyhlasovanie výsledkov sa uskutoční 20. augusta v Sydney. 

 

Počet nominovaných v celkovo 15 kategóriách v tomto roku dosiahol rekord, pričom každá nominácia bola posudzovaná panelom porotcov tvorených významnými zástupcami poisťovníctva a jej kredibilita bola nezávisle posúdená audítormi Ernst & Young. „Dvojnásobná nominácia medzi finalistov je obrovský úspech sám osebe, na ktorý môžu byť naši ľudia hrdí,“ povedal Milan Neklapil, výkonný riaditeľ Gratex Australia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies