Svetové médiá oslavujú Mareka Hamšíka!

NETKY.SK • 13 Október 2014, 11:19 • 2 min
Svetové médiá oslavujú Mareka Hamšíka!

BORISOV - Ohlasy vybraných zahraničných médií na nedeľňajší zápas kvalifikácie o postup na ME 2016 vo futbale Bielorusko - Slovensko (1:3):

slovakia

left justify in out

TUT (Biel.): "Bielorusko prehralo v kľúčovom kvalifikačnom zápase so Slovenskom 1:3. V tomto zápase Bielorusi potrebovali zvíťaziť, ale tím Georgija Kondratieva opäť nefungoval." 

Pressbol (Biel.): "Kaša sa zo sekery uvariť nedá! Po prehre so Slovákmi zostali pre Kondratieva a jeho hráčov postupové šance na šampionát do Francúzska už len v matematickej rovine." 

Beloruskije novosti (Biel.): "Aj jedenásta kvalifikácia, rovnako ako predošlých desať, prináša Bielorusku zatiaľ len smútok a melanchóliu." 

Telegraf (Biel.): "Národný tím Bieloruska nestačil v Borisove na vedúce Slovensko. Ďalší domáci zápas bez bodového zisku odsúdil Bielorusov zrejme už len k boju o tretie miesto v skupine." 

Svaboda (Biel.): "Bieloruský tím nevyužil záverečnú možnosť zabojovať o EURO 2016. Koordinovaný výber Slovenska nedal šancu Kondratievovej družine. Bielorusko má po troch dueloch jediný bod, je posledné a jediný jeho konkurent je Luxembursko." 

Marca (Šp.): "Hamšík udržal Slovensko nepoddajným. Dva góly Hamšíka, jeden v podaní Šestáka a Slováci sa po triumfe na Ukrajine a senzácii proti Španielom dočkali troch bodov aj v Bielorusku." 

AS (Šp.): "Hamšíkova exhibícia potvrdila vedúce postavenie Slovenska. Hráč Neapola dal dva góly, jeden pridal Šesták." 

idnes.cz (ČR): "Slovenská eufória pokračuje. V kvalifikácii to Slovákom zatiaľ ide na jednotku. V Bielorusku nadviazali na senzačné víťazstvo nad Španielskom." 

UEFA.com: "Dva góly Hamšíka a Slovensko zostalo bezchybné. Slováci potvrdili svoj perfektný kvalifikačný štart víťazstvom v Bielorusku." 

Sky Sports (Angl.): "Marek Hamšík strelil dva góly a Slováci dosiahli druhé víťazstvo v rozpätí štyroch dní o Euro 2016. Po šokujúcom triumfe nad Španielmi zostali Kozákovi zverenci stopercentní aj po zápase v Borisov Arene proti Bielorusku." 

Gazzetta dello Sport (Tal.): "V Neapole neprežíva najlepší mesiac, ale v národnom tíme si to vynahrádza. Gólové chvíle Marekiara v zápase proti Bielorusom prišli v druhom polčase. Slovenskí futbalisti zvíťazili 3:1 a udržali si trojbodový náskok pred Španielmi." 

Corriere dello Sport (Tal.) "Hamšík ako delostrelec! Slovenský stredopoliar dal dva z troch gólov svojej krajiny. Slovensko zostáva na čele skupiny." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies