Slovenská agentúra pre cestovný ruch vyhlásila tender na služby za tri milióny eur

NETKY.SK • 25 November 2016, 14:55 • 2 min
Slovenská agentúra pre cestovný ruch vyhlásila tender na služby za tri milióny eur

BRATISLAVA - Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) vyhlásila verejnú súťaž na poskytovanie služieb na dosiahnutie jej cieľov v Stratégii rozvoja cestovného ruchu do roku 2020 a v Marketingovej stratégii na roky 2014 až 2020. Predpokladaná cena zákazky na dva roky je 2,75 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (3,3 mil. eur vrátane dane), uchádzači môžu predkladať ponuky do 29. decembra.

slovakia

left justify in out

"Úspešný uchádzač vytvorí vizuálnu identitu podpory cestovného ruchu a realizuje propagáciu Slovenska ako TOP celoročnej dovolenkovej destinácie pre zahraničných a domácich turistov na globálnom trhu cestovného ruchu, a to prostredníctvom vybraných nástrojov komunikačného systému v ideovo jednotnom dizajne so zohľadnením novej značky Good Idea Slovakia, ktorá bude nosným motívom v kreatívnej a grafickej koncepcii," oznámila SACR vo Vestníku verejného obstarávania.


Vybraný poskytovateľ služieb aplikuje ideovo jednotný kreatívny koncept vizuálnej identity podpory cestovného ruchu na všetky komunikačné nástroje tvoriace predmet zákazky. Zároveň navrhne a realizuje expozície na veľtrhoch a výstavách, ako aj formáty pre mediálne kampane.


Uchádzači majú na základe poskytnutých služieb a referencií preukázať, že za predchádzajúce tri roky napríklad realizovali aspoň jeden zmluvný vzťah, ktorého plnením úspešne navrhli kreatívny koncept prezentácie odberateľa alebo jeho produktov, resp. činnosti. Zároveň mali zabezpečiť minimálne dvadsať veľtržných expozícií na medzinárodných veľtrhoch a výstavách s úhrnnou cenou minimálne 800 tis. eur bez dane, z toho napríklad aspoň dve expozície každá s plochou najmenej 150 štvorcových metrov a päť ďalších expozícií každá s plochou minimálne 80 štvorcových metrov.


Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja tento týždeň informovalo, že na seba priamo prevezme zodpovednosť za prezentáciu Slovenska ako atraktívnej destinácie cestovného ruchu. Od 1. januára 2017 začlení štátnu príspevkovú organizáciu SACR, ktorá sa špecializuje na marketing a propagáciu cestovného ruchu Slovenska, priamo do svojej štruktúry. Agentúra si zachová všetky kompetencie a pôvodné poslanie organizácie, čiže propagáciu krajiny ako atraktívnej cieľovej destinácie pre turistov. Rezort dopravy zároveň uviedol, že využívaním priestorov ministerstva, a tým aj znížením administratívnej záťaže SACR vzniknú finančné úspory, ktoré sa použijú na ďalšie aktivity spojené s lepšou prezentáciou Slovenska v zahraničí.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies