Slovenská a česká vláda spoločne zasadnú 26. septembra

NETKY.SK • 13 September 2016, 17:42 • 2 min
Slovenská a česká vláda spoločne zasadnú 26. septembra

BRATISLAVA - V poradí štvrté spoločné zasadnutie českej a slovenskej vlády sa uskutoční v Bratislave 26. septembra.

slovakia

left justify in out

Cieľom spoločného zasadnutia pod vedením slovenského premiéra Roberta Fica, českého predsedu vlády Bohuslava Sobotku je prehlbovanie vzájomných nadštandardných vzťahov, zhodnotenie ich doterajšej úrovne, perspektívy ďalšieho rozvoja či dohodnutie konkrétnych bilaterálnych aktivít. Na základe dohody sa spoločné zasadnutie vlád koná každý rok, naposledy bolo 12. mája 2015 vo Valticiach.


"Každoročné spoločné rokovania vlád oboch štátov, ktoré sa začali v roku 2012, sú už tradíciou. Významným spôsobom prispievajú k rozvoju spolupráce medzi štátmi v sektorálnych oblastiach. Pripravované zasadnutie má pomôcť vytvoriť nové podnety pre obojstrannú spoluprácu a jej napredovanie, a jeho výsledky budú prínosom pre oba zúčastnené štáty a pre ich občanov," píše sa v predkladacej správe v návrhu, ktorý dnes schválila vláda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies