Slovenky zdolali Maďarsko 3:0 a postúpili zo skupiny

NETKY.SK • 8 September 2010, 07:47 • 2 min
Slovenky zdolali Maďarsko 3:0 a postúpili zo skupiny

Slovenky zdolali Maďarsko 3:0 a postúpili zo skupiny

slovakia

left justify in out

img

Slovenské juniorské volejbalové reprentantky vyhrali vo svojom štvrtom zápase na majstrovstvách Európy v srbskom Zrenjanine nad Maďarskom hladko 3:0. Zabezpečili si tak postup zo skupiny a v stredu od 17.30 budú bojovať s Talianskom o postup do semifinále.
      
      B-skupina:
      Slovensko - Maďarsko 3:0 (18, 18, 19)
      Zápas trval: 77 minút. Rozhodovali: Reichardt (Hol.), Simonovič (Srb.), 300 divákov.
      SR: Abrhámová 11, Palgutová 8, Smataníková 1, Kóšová 8, Radosová 19, Krišková 5, libero Nikmonová (Drobňáková 1). Tréner: M. Rojko.
      Maďarsko: Miklai 7, Vacsi 7, Talas 1, Dekany 2, Porubek 10, Horvath 7, libero Molcsanyi (Dzunic 5, Papp 3, Soos 0, Lutter 1). Tréner: I.

      Marek Rojko, tréner SR: "Bol to veľmi nebezpečný súper v tom, že keby naše družstvo nebolo koncentrované na pasáže, keď to nejde, tak to mohlo dopadnúť všelijako. Netvrdím, že sme podali excelentný výkon, ale som rád za výsledok a priebeh zápasu. Museli sme potvrdzovať úlohu veľkého favorita. Boli dva, tri krízové momenty, ale sme ich bez problémov zvládli. Definitívne sme týmto zápasom splnili cieľ postúpiť do ďalšej fázy turnaja a my budeme sústrediť na zajtrajší zápas s Talianskom, ktorý rozhodne o postupe do semifinále."

Zdroj: TASR/SVF



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies