Slovenky sa chystajú na Lotyšško na harde v Rige

NETKY.SK • 1 Október 2018, 21:18 • 2 min
Slovenky sa chystajú na Lotyšško na harde v Rige

RIGA - Slovenské tenistky odohrajú zápas 1. kola II. svetovej skupiny Pohára federácie proti domácemu Lotyšsku na harde v Rige.

slovakia

left justify in out

 Duel sa uskutoční 9. - 10. februára 2019 v Aréne Riga na tvrdom povrchu Rebound Ace. Informovala o tom oficiálna stránka Slovenského tenisového zväzu.

Slovenky vo februári vyhrali v súboji 1. kola II. svetovej skupiny v bratislavskom NTC nad Ruskom 4:1 a prebojovali sa do baráže o elitnú osmičku. V nej však boli pokorení Bielorusmi 2:3. K návratu slovenského tímu do svetovej skupiny nepomohli ani výborné výkony Viktórie Kužmovej, ktorá vo dvojhrách zdolala Arinu Sobolenkovú i Aleksandru Sasnovičovú.

Lotyšky disponujú silným družstvom, vo svojom strede majú vlaňajšiu šampiónku grandslamového Roland Garros Jelenu Ostapenkovú i Anastasiju Sevastovovú. Účasť medzi druhou najlepšou osmičkou si zabezpečili vďaka triumfu 3:2 nad Ruskami v Chanty-Mansijsku. Dva body vybojovala Ostapenková - tohtoročná wimbledonská semifinalistka a aktuálna svetová trinástka. Tretí pridala Sevastovová, ktorej v rebríčku WTA momentálne patrí 20. miesto.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona