Slovenky proti Francúzkam na harde v bratislavskom NTC

NETKY.SK • 22 September 2011, 18:56 • 2 min
Slovenky proti Francúzkam na harde v bratislavskom NTC

Slovenky proti Francúzkam na harde v bratislavskom NTC - Tenis Slovenské tenistky odohrajú stretnutie 1. kola II.

slovakia

left justify in out

img

Slovenské tenistky odohrajú stretnutie 1. kola II. svetovej skupiny Pohára federácie proti Francúzsku (5.-6. februára 2012) na tvrdom povrchu Premier v bratislavskom NTC. Pre TASR to potvrdil generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška.
"Začiatkom týždňa sme prebrali celú záležitosť aj s fedcupovým kapitánom Matejom Liptákom, ktorý sledoval naše hráčky na US Open. Padlo definitívne rozhodnutie, že budeme hrať na harde v Sibamac aréne. Francúzky sú už našimi tradičnými súperkami vo Fed Cupe. Verím, že ak nastúpime v najsilnejšom zložení s Danielou Hantuchovou, Dominikou Cibulkovou a Magdalénou Rybárikovou, v domácom prostredí zvíťazíme a na jar budeme bojovať o návrat medzi svetovú osmičku," povedal pre TASR Moška.
Slovenky v apríli zostúpili zo svetovej skupiny, keď v NTC prehrali so Srbskom 2:3. Francúzkam sa pokúsia odplatiť prehru z antuky z Limoges z roku 2009. O výsledku vtedy rozhodla až dramatická záverečná štvorhra, v ktorej Cibulková s Hantuchovou prehrali s párom Amelie Mauresmová, Nathalie Dechyová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies