Slovenky na Cypre podľahli výberu KĽDR

NETKY.SK • 2 Marec 2018, 18:52 • 2 min
Slovenky na Cypre podľahli výberu KĽDR

PARALIMNI - Slovenské futbalové reprezentantky neuspeli vo svojom druhom vystúpení na medzinárodnom turnaji Women's Cup 2018 na Cypre.

slovakia

left justify in out

Slovenské futbalové reprezentantky neuspeli vo svojom druhom vystúpení na medzinárodnom turnaji Women's Cup 2018 na Cypre (28. februára - 5. marca), po stredajšej bezgólovej remíze s hráčkami Juhoafrickej republiky v piatok v Paralimni prehrali 0:1 s výberom KĽDR. Ázijky o svojom triumfe rozhodli gólom po hodine hry. Slovenky si v Paralimni ešte zmerajú sily s Maďarkami (v pondelok 5. 3. o 17.00 h SEČ).

Turnaj je pre trénera Ivana Hucka premiérou na lavičke Sloveniek. Hucko nahradil Zsolta Pakuszu, ktorý viedol Slovenky v 100 stretnutiach a začiatkom februára sa po desiatich rokoch vzdal tejto funkcie.

Medzinárodný turnaj futbalistiek Women's Cup 2018 - Cyprus - piatok:

PARALIMNI
KĽDR - Slovensko 1:0 (0:0)
Zostava SR: Korenčiová - Šušková, Košíková (46. Bíróová), Fischerová, Zdechovanová - Bartovičová, Šušolová - Hmírová (69. Vojteková), Mikolajová (62. Škorvánková), Havranová (58. Šurnovská) - Líšková (73. Sluková)

Hlas (zdroj: web SFZ):
Ivan Hucko (tréner SR): "Chcel by som, aby ľudia vedeli, že KĽDR je na jedenástom mieste rebríčka FIFA, že to nebol žiadny podradný súper. Odohrali sme dobrý zápas najmä po organizačnej a kondičnej stránke. Posledných päť či šesť minút sme mali dokonca navrch. Kórejčanky boli individuálne veľmi silné a rýchle. Všetky činnosti majú skvele nacvičené, akoby ich hráčky neustále spolu ich trénovali."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies