Slovenkám sa v príprave nedarí, prehrali aj druhý zápas

NETKY.SK • 24 Január 2017, 08:15 • 2 min
Slovenkám sa v príprave nedarí, prehrali aj druhý zápas

Alicante - Slovenské futbalistky prehrali v pondelkovom prípravnom zápase na sústredení v španielskom Alicante s reprezentáciou Rumunska 0:2. Zverenky trénera Zsolta Pakuszu deň predtým nestačili na Fínky, ktorým podľahli hladko 0:3.

slovakia

left justify in out

prípravný zápas:

 

Rumunsko - SR 2:0 (1:0)

zostava SR: El Dahaibiová - Havranová (43. Zdechovanová), Fischerová, Haršanyová, Košíková - Bíróová, Šušolová (76. Kovaľová)- Šušková (76. Šurnovská), Mikolajová (56. Bartovičová), Fabová (46. Hmírová) - Maťavková (56. Líšková)

 

 

 

Zsolt Pakusza, tréner SR: "Dnes sme videli veľmi dobrý zápas, s vysokým nasadením až do samého konca. Rumunky boli v prvom polčase lepšie, v druhej časti hry sme pridali v súbojoch, zjednodušili a spresnili hru a vypracovali sme si päť čistých šancí. Zranenia nedovolili nastúpiť niekoľkým hráčkam základnej zostavy, konkrétne Feckovej, Vojtekovej a Škorvánkovej, priestor dostali najmä mladé hráčky, pre ktoré bol tento zápas vynikajúcou konfrontáciou. Práve to bolo hlavným zámerom tréningového tábora, dať v zápasoch s ťažkými súpermi priestor mladým hráčkam a hráčkam širšieho výberu, predovšetkým z reprezentačnej 19-ky z minuloročných ME na Slovensku. Napriek dvom prehrám hodnotím výsledkový kemp pozitívne, zápasy proti silným súperkám sú potrebné aj v tomto období, pretože hráčky posúvajú ďalej iba takéto náročné stretnutia."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona