Slovenka získala titul Vicemajsterky sveta v bikini fitnese

NETKY.SK • 27 December 2019, 15:00 • 2 min
Slovenka získala titul Vicemajsterky sveta v bikini fitnese

Cvičenie a vypracované telo nie je len vecou mužov. Dôkazom toho je aj Radka Szombathová, ktorá je jediná bikini fitneska na Slovensku súťažiaca medzi profesionálmi.

slovakia

left justify in out

Elite Pro divízia

Momentálne má za sebou prvú sezónu v Elite Pro divízií. V októbri tohto roku vyhrala svoju prvú PRO súťaž, na ďalších sa umiestnila v prvej trojke. Tento mesiac zabodovala v Španielskej Tarragone na Majstrovstvách sveta IFBB Elite Pro, kde získala titul Vicemajsterky sveta, čo sa zatiaľ žiadnej slovenskej bikini fitneske nepodarilo.

 

img

 

Radka súťaží už 4 roky

Radka sa aktívne sa venuje súťaženiu už štvrtý rok a v roku 2018 sa stala Absolútnou majsterkou Európy, vďaka čomu získala Elite Pro Card. "Som matka dvoch detí, mám 36 rokov a venujem sa coachingu pretekárok, ktoré sú tiež úspešne medzi amatérmi a aj bežných ľudí," opisuje svoj život Radka. Okrem súťaženia sa venuje aj vizážistike. Učí fitnesky, ako sa nalíčiť na stage, ale aj pódiovú prezentáciu.  

 

img

 

Pripravované projekty

"Momentálne pracujem na pripravovaných projektoch, ktoré by mali zdvihnúť úroveň prípravy dievčat na súťaže, nakoľko svetová úroveň sa posúva neuveriteľným tempom a už nestačí len cvičiť a držať diétu,"  hovorí držiteľka niekoľkých titulov. Jej cieľom je, aby cvičenie priblížila aj bežným ľudom a motivovala ich, aby sa zdravo stravovali a celkovo žili zdravšie.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona