Slovenka žijúca v Anglicku vyhrala jakcpot vo výške 122 mil. eur

NETKY.SK • 26 November 2019, 16:23 • 2 min
Slovenka žijúca v Anglicku vyhrala jakcpot vo výške 122 mil. eur

Predavačka Lenka spolu so svojím mužom vyhrala v anglickej lotérii neuveriteľných 122 mil. eur. Ide o deviate najväčšie víťazstvo v histórii lotérie.

slovakia

left justify in out

Lenka Thompson spoznala svojho Steveom muža pred 17 rokmi no vtedy ešte ani netušila, aká šťastena sa na nich obráti. Manželia majú dvoch synov a dcéru, s ktorými žijú v mestečku Selsey v Anglicku.

 

Časť výhry plánujú minúť na kúpu nového domu, v ktorom bude mať každé dieťa vlastnú izbu. Steve, ktorý podáva lotériu pravidelne už 25 rokov, prisľúbil pomoc miestnej komunite a tiež ubezpečil svojich zákazníkov, že dokončí všetky svoje zákazky, keďže pracuje ako stavbár.

 

img

 

"Nie som si istý, či som sa vôbec pozrel na prvé dva riadky, do oka mi padol len tretí riadok a okamžite som vedel, že sa všetky čísla zhodujú. Začal som sa triasť. Uvedomil som si, že je to skutočne veľká výhra, ale nevedel som, čo robiť," komentoval Steve svoje pocity.

 

Lenka si najprv myslela, že vyhrali 105 000 libier, no neskôr, ako si uvedomila, že je milionárka, nemohla tomu uveriť. "Našou každoročnou dovolenkou bola vždy návšteva mojej rodiny na Slovensku. Každý rok začíname šetriť na ďalšiu, len čo sa vrátime domov... Nielenže sa môžem starať o svoju rodinu a častejšie ich vidieť, ale môžeme tiež ísť na ďalšiu dovolenku, možno niekde k moru,“ komentovala Lenka.

 

img

 

Manželia plánujú podporiť svoju dedinu a pomôcť jej, ako sa len bude dať. Momentálne sú bohatší, ako herečka Emma Watson alebo herec, ktorý svárnil Harryho Pottera Daniel Radcliffe. Podľa Steva čakajú ich rodinu a priateľov štedré Vianoce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies