Slovenka Nika Karch sa stala členkou kapely Rednex

NETKY.SK • 8 September 2017, 09:43 • 2 min
Slovenka Nika Karch sa stala členkou kapely Rednex

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Nika Karch sa stala oficiálnou členkou švédskej kapely Rednex.

slovakia

left justify in out

Speváčka, ktorá má na konte sólový album Iná (2013), to prezradila prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Priatelia moji, už skoro dva mesiace som najšťastnejšia na svete a konečne sa s Vami podelím o big news. Keď som na Amfik Šírava Feste zastúpila na zvukovke speváčku Rednexu (asi to tak bolo niekde vo hviezdach napísané, že priletí neskôr) a chalani sa ma opýtali, či nechcem byť speváčka Rednexu, oni vtedy nesrandovali, ale odvtedy sa to rieši a teda už to zoficiálňujem, že ma čaká krásne obdobie spievania, cestovania po svete s úžasnými ľuďmi. Stala som sa členkou krásnej Rednex family. Nemôžem byť šťastnejšia. Dúfam, že sa s mojimi Rednex bratmi predstavíme aj tu na Slovensku. Vďaka Ti Bože za to, čo pre mňa píšeš a ako to píšeš. Splnil sa mi ten najväčší sen," napísala interpretka.

Nika Karch, vlastným menom Veronika Karchová, sa narodila v Michalovciach. Spolupracovali s ňou napríklad aj Desmod, Cigánski diabli, Beáta Dubasová, Robo Opatovský, Mafia Corner či Karel Gott.

Formácia Rednex vznikla v roku 1994, pričom v rokoch 2002 až 2006 bola neaktívna. Vo svojej tvorbe spájajú tradičné country a folk s popovou hudbou a tanečnými motívmi. Známymi sa stali vďaka skladbe Cotton Eye Joe, pričom medzi ich ďalšie hity patria Old Pop In An Oak, Wish You Were Here a The Spirit Of The Hawk. Na konte majú albumy Sex & Violins (1995), Farm Out (2000) a The Cotton Eye Joe Show (2009).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies