Slovenka Miriam Mattová je vo finále Miss Bikini Universe 2013 v Číne

NETKY.SK • 6 Október 2013, 10:25 • 2 min
Slovenka Miriam Mattová je vo finále Miss Bikini Universe 2013 v Číne

BRATISLAVA - Miriam Mattová dnes vystúpi aj v slovenskom kroji, ktorý jej navrhla slovenská módna návrhárka Jana Gavalcová.

slovakia

left justify in out

Slovenská modelka Miriam Mattová sa práve v týchto dňoch nachádza v čínskom meste Tainig, kde sa koná svetové finále súťaže Miss Bikini Universe 2013. Vo finále okrem našej modelky súťaží viac ako 50 dievčat z celého sveta. Miriam Mattová je na súťaži ako jediná zástupkyňa zo Slovenska. Momentálne je v Číne už tretí týždeň. Počas súťaže dievčatá cestovali  v rámci celej krajiny.

Veľké finále sa uskutoční dnes o 20.30 hod miestneho času, kedy sa rozhodne aj o celkovej víťazke súťaže. Okrem hlavných cien získajú súťažiace aj množstvo vedľajších ocenení. Mladá Bratislavčanka dnes vystúpi aj v slovenskom kroji, ktorý jej navrhla slovenská módna návrhárka Jana Gavalcová.

Miriam Mattová má 21 rokov a pochádza z Bratislavy. Momentálne študuje na Vysokej škole manažmentu/City university of Seattle v Bratislave. Modelingu sa venuje od 17 rokov, okrem iného bola finalistkou súťaže Miss Slovensko 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies